Loading…

Kiemen voor vernieuwing - Réveillon '16

Donderdag 15/12 verwelkomden we bijna 650 Kempense ondernemers op de Réveillon van Voka - KvK Kempen. De gasten werden ontvangen in de serre waarna een korte receptie plaatsvond.

Door middel van een videoboodschap, vertelde Ronny Van Broekhoven, Voorzitter van Voka - KvK Kempen, hoe hij innovatie zag in de toekomst. Na de toespraak van de voorzitter werd onze nieuwe bedrijfsfilm in primeur getoond, waarna een slotwoord volgde van Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Kempen.

Na de presentaties werd het diner geopend. In elk gerechtje stond de tomaat centraal, tot zelfs in het nagerecht. Voor het nagerecht zorgde sterrenchef Roger Van Damme, dit door de speciale band die hij heeft met Coöperatie Hoogstraten en Den Berk Délice. “Elke tomatensoort is speciaal en heeft iets spectaculairs. Je kan er in de keuken ook mee spelen omdat je de vijf smaken – zoet, zout, zuur, bitter en umami – met tomaten perfect kan ondersteunen of versterken. Iets wat de gasten zeker konden proeven tijdens de Réveillon.”

Klik hier om meer foto's de zien van de avond.