Loading…

Den Berk Délice behaalt 100% voor BRC

Afgelopen donderdag en vrijdag was er de jaarlijkse BRC audit bij Den Berk Délice. Hier werd een uitzonderlijke score van 100% behaald. Dit is de eerste keer dat de auditor een clean sheet had gegeven gedurende zijn 9 jaren dienst.

Kwaliteit behoort bij Den Berk Délice tot één van hun vier kernbegrippen. Dat de kwaliteit van het product altijd goed moet zijn, vinden we een evidentie. Maar om dit evident te laten zijn, vraagt dit wel een inspanning van alle werknemers. In de eerste plaats is het belangrijk om in een nette omgeving te kunnen werken. Zo laat je als bedrijf ook voelen aan je werknemers dat kwaliteit en netheid belangrijk is. Maar ook de traceerbaarheid en transparantie van een product is een belangrijk aspect. Zo kan van elk product dat bij de eindklant is, perfect bepaald worden welke dag het geoogst en verpakt is en welke verpakkingsmaterialen (leverancier, leverdatum,…) gebruikt zijn.

We willen dat de consument de smaaktomaatjes rechtstreeks uit de verpakking kan consumeren. Dan is het erg belangrijk om voedselveiligheid te kunnen garanderen! Dit is ondertussen het 3e jaar dat we voor BRC gecertificeerd zijn en we zijn erg fier op deze mooie score die we behaald hebben!