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Flatbread met guacamole, pittig rundsgehakt, komkommersalsa en zure room

Pain plat avec guacamole, bœuf haché épicé, salsa de concombre et crème aigre

Flatbread with guacamole, spicy minced beef, cucumber salsa and sour cream

Fladenbrot mit Guacamole, würzigem Rinderhackfleisch, Gurkensalsa und Sauerrahm

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20 minuten

20 minutes

20 minutes

20 Minuten

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Lunch

Déjeuner

Lunch

Mittagessen

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2

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Makkelijk

Facile

Easy

Einfach

Dit gerecht is een perfecte combinatie van hartig en verfrissend. Elke hap biedt een explosie van smaken en texturen.

Ce plat est une combinaison parfaite de saveur salée et rafraîchissante. Chaque bouchée offre une explosion de saveurs et de textures.

This dish is a perfect combination of savory and refreshing. Every bite offers an explosion of flavors and textures.

Dieses Gericht ist eine perfekte Kombination aus herzhaft und erfrischend. Jeder Biss bietet eine Explosion von Geschmacksrichtungen und Texturen.

Ingredienser
  • 2 flatbreads

  • 2 avocado’s

  • 300g rundsgehakt

  • 1 rode ui

  • 4 snackkomkommers Snack Délice

  • 100g zure room

  • ½ groene chilipeper

  • 1 teentje look

  • Sap van 1 limoen

  • ½ tl komijn

  • ½ tl paprikapoeder

  • ½ tl chiliflakes

  • Enkele takjes verse koriander

  • 2 flatbreads

  • 2 avocados

  • 300g minced beef

  • 1 red onion

  • 4 Snack Délice mini cucumbers

  • 100g sour cream

  • ½ green chilli

  • 1 clove of garlic

  • Juice of 1 lime

  • ½ tsp cumin

  • ½ tsp paprika powder

  • ½ tsp chili flakes

  • A few sprigs of fresh coriander

  • 2 Fladenbrote

  • 2 Avocados

  • 300 g Rinderhackfleisch

  • 1 rote Zwiebel

  • 4 Snack Délice Gurken

  • 100 g Sauerrahm

  • ½ grüne Chilis

  • 1 Knoblauchzehe

  • Saft von 1 Limette

  • ½ TL Kreuzkümmel

  • ½ TL Paprikapulver

  • ½ TL Chiliflocken

  • ein paar Zweige frischer Koriander

  • 2 pains plats

  • 2 avocats

  • 300g de bœuf haché

  • 1 oignon rouge

  • 4 concombres mini Snack Délice

  • 100 g de crème aigre

  • ½ piment vert

  • 1 gousse d'ail

  • Le jus d'un citron vert

  • ½ cuillère à café de cumin

  • ½ cuillère à café de paprika en poudre

  • ½ cuillère à café de flocons de piment

  • Quelques brins de coriandre fraîche

Forberedelse

1. Voor de guacamole mix je het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van 1 limoen, de helft van de zure room en ½ groene chilipeper in een hakmolentje of met een staafmixer. Kruid naar smaak met peper en zout.


2. Voor de komkommersalsa snijd je de snackkomkommers in kleine blokjes en breng je ze op smaak met een beetje olijfolie, peper en zout.


3. Bak vervolgens het gehakt in een pan met een scheutje olijfolie. Snijd de rode ui in schijfjes en stoof deze mee aan. Voeg alle droge kruiden toe en kruid ook nog met peper en zout. Prak het gehakt goed met een vork.


4. Warm intussen je flatbreads enkele min. op in de oven.


5. Bestrijk je flatbreads daarna met de guacamole. Lepel er het pittig gehakt over. 


6. Werk af met de komkommersalsa, extra zure room en enkele blaadjes koriander.

1. For the guacamole, blend the flesh of the avocados with the juice of 1 lime, half of the sour cream and ½ green chilli in a chopper or with a hand blender.   Season to taste with salt and pepper.


2. For the cucumber salsa, cut the snack cucumbers into small cubes and   season with a little olive oil, salt and pepper.


3. Next, fry the minced meat in a pan with a dash of olive oil. Slice the red onion and sauté it along. Add all the dry herbs and season with salt and   pepper. Mash the minced meat well with a fork.


4. Meanwhile, warm your flatbreads in the oven for a few min.


5. Then spread your flatbreads with the guacamole. Spoon the spicy minced   meat over it. 


6. Top with the cucumber salsa, extra sour cream and a few coriander leaves.

1. Pour le guacamole, mélangez la chair des avocats avec le jus d'un citron   vert, la moitié de la crème aigre et ½ piment vert dans un hachoir ou à l'aide d'un mixeur plongeant. Assaisonnez de sel et de poivre.


2. Pour la salsa de concombre, coupez les concombres mini en petits cubes et assaisonnez avec un peu d'huile d'olive, du sel et du poivre.


3. Faites ensuite revenir la viande hachée dans une poêle avec un filet d'huile d'olive. Tranchez l'oignon rouge et faites-le revenir avec la viande. Ajoutez toutes les herbes sèches et assaisonnez avec du sel et du poivre. Écrasez bien la viande hachée à l'aide d'une fourchette.


4. Pendant ce temps, faites chauffer les pains plats au four pendant quelques minutes.


5. Badigeonnez les pains plats de guacamole. Répartissez le hachis épicé sur le dessus. 


6. Garnissez avec la salsa de concombre, de la crème aigre supplémentaire et quelques feuilles de coriandre.

1. Für die Guacamole das Fruchtfleisch der Avocados mit dem Saft von 1 Limette, der Hälfte des Sauerrahms und ½ grünen Chilis im Zerkleinerer oder mit einem Stabmixer pürieren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.


2. Für die Gurkensalsa die Snackgurken in kleine Würfel schneiden und mit etwas Olivenöl, Salz und Pfeffer würzen.


3. Anschließend das Hackfleisch in einer Pfanne mit einem Schuss Olivenöl anbraten. Die rote Zwiebel in Scheiben schneiden und mit anbraten. Alle trockenen Kräuter dazugeben und mit Salz und Pfeffer würzen. Das Hackfleisch mit einer Gabel gut zerdrücken.


4. In der Zwischenzeit die Fladenbrote ein paar Minuten im Backofen erwärmen.


5. Dann die Fladenbrote mit der Guacamole bestreichen. Das würzige Hackfleisch darauf verteilen. 


6. Mit der Gurkensalsa, extra Sauerrahm und ein paar Korianderblättern belegen.

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